در این صفحه قصد داریم درباره لوله پلی اتیلن دو جداره صحبت کنیم. به طور کلی لوله ها، جزو مهم ترین قطعاتی هستند که باید در تکمیل ساختار یک سیستم آبیاری یا فاضلابی حضور داشته باشند. این اقلام طراحی و کارایی ساده ای دارند. کافی است آب یا سایر مایعات وابسته به آن با ورود به لوله ها از نقطه ای به نقطه دیگر منتقل شوند تا قطعه نام برده وظیفه خود را به پایان برساند. با وجود این کارایی ساده هر لوله ای با هر متریالی نمی تواند این فرایند را به درستی انجام دهد چرا که انتقال و جا به جایی نیازمند استقامت مکانیکی و مقاومت شیمیایی است که در هر لوله ای وجود ندارد.
در اینجا لوله پلی اتیلن دو جداره نمونه بارزی از یک انتقال دهنده همه فن حریف است. این محصول از نوعی پلاستیک فشرده ساخته شده است که عمر مفید آن را در مواجهه با عوامل مخرب چند برابر می کند. در ادامه این محتوا توضیحات بیشتری را درباره لوله پلی اتیلن دو جداره شرح می دهیم.
لوله دو جداره پلی اتیلن چیست؟
لوله دو جداره پلی اتیلن نوع خاصی از انواع لوله است که از ترکیب چند نوع پلاستیک فشرده بدست می آید. سطح داخلی این استوانه های طولانی صیقلی و شفاف است به همین خاطر مایعات در آن رسوب نمی کند و لوله پلی اتیلن دو جداره می تواند گزینه مناسبی برای انتقال دادن فضولات شهری و روستایی یا محلول های آبیاری کننده زمین های کشاورزي باشد.
سطح بیرونی این لوله ها به صورت دو جداره طراحی شده است. در نتیجه فشار، ضربه، حرارت بالا، کشش و سایر پیشامد های این چنینی نمی توانند تاثیر بسزایی را در ساختار آن داشته باشند. این اقلام مانند همتای دیگرشان یعنی لوله های کاروگیت بازه حرارتی بالایی دارند و این بدین معنا است که حرارت بسیار بالا یا بسیار کم نمی تواند آسیب خاصی را به آنها وارد کند. این قاعده درباره ورود و خروج مواد شیمیایی و اسیدی نیز صدق می کند.
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با لوله های کاروگیت، صفحه کاربرد لوله کاروگیت را مطالعه کنید.
کاربردهای لوله پلی اتیلن دو جداره
پیش تر به این نکته اشاره کردیم که اصلی ترین کارایی این لوله ها در سیستم های فاضلاب شهری و روستایی به چشم می خورد. البته که حضور پر رنگ این اقلام در سامانه های آبرسانی زمین های کشاورزی را هم نمی توان نادیده گرفت. به طبع این استفاده در موقعیت های مشابهی مثل سیستم انتقال دهنده آب های سطحی و جاری، آبیاری بارانی و قطره ای زمین های کشاورزی و سامانه انتقال گاز نیز به چشم می خورد.
این کاربرد ها مربوط به لوله هایی است که به کمک پلی اتیلن سه لایه تولید می شوند. غافل از اینکه مواد اولیه لوله پلی اتیلن می تواند در تکمیل کالاها و پروژه های بزرگ دیگری هم نقش داشته باشد. در ادامه آنها را ذکر می کنیم.
- کانال های تهویه مطبوع
- خطوط آب سرد
- معابر غیر هم سطح
- کابل فیبر نوری
- زهکشی معابر و خیابان ها
مجموعه بزرگ تهران پلیمر شرق وارد کننده مستقیم مواد اولیه لوله پلی اتیلن است. شما می توانید با ارجاع به صفحه فروش محصول این مجموعه به سیلی از مواد پلی اتیلنی خاص دسترسی داشته باشید که هر یک برای تولید سازه های خاصی استفاده می شوند. با خرید این اقلام از تهران پلیمر شرق می توانید ضمن اطمينان حاصل کردن از کیفیت و کارایی ماده بدست آمده از منصفانه بودن بهای آن نیز مطمئن شوید چرا که این مجموعه با کنار زدن واسطه های اضافه محصولات خود را با کف قیمت بازار به مصرف کنندگان عرضه می کند.
انواع لوله دو جداره پلی اتیلن
انواع لوله دو جداره پلی اتیلن در دو مدل کاروگیت و اسپیرال تولید می شوند. نمونه اول بیشتر در پروژه های فاضلابی نصب و استفاده می شود. این لوله ها ساختار داخلی شفاف و صیقلی دارند در حالی که قسمت بیرونی آنها زبر و پیچ در پیچ است. این ویژگی سبب می شود مایعات در لوله ها رسوب نکنند و سازه در برابر فشار و ضربه مقاومت بیشتری را از خود نشان دهد.
این درحالی است که لوله های دسته دوم بیشتر برای تکمیل ساختار سیستم هایی مثل زهکشی مصارف کشاورزی و فاضلاب صنعتی مناسب اند. آنها از جنس پلی اتیلن با دانسیته بالا هستند و معمولا به شکل دو جداره ساخته می شوند. میان جداره اول و جداره دوم آنها فاصله زیادی وجود دارد. به همین دلیل است که مقاومت ساختاری لوله پلی اتیلن دو جداره اسپیرال تا این اندازه بالاست. لازم به ذکر است که این اقلام در قیاس با دیگر نمونه های مشابه جثه بزرگ تری هم دارند.
مزایای لوله دو جداره پلی اتیلن
قطعا تا به اینجای کار با برخی از مهم ترین مزیت های لوله پلی اتیلن دو جداره آشنا شده اید. این لوله ها مقاومت بالایی را در برابر نوسان دمایی از خود نشان می دهند. آنها در مواجهه با مواد شیمیایی به راحتی دچار آسیب نشده و تا سال های سال شکل اولیه خود را حفظ می کنند. همچنین وزن سبک آنها سبب شده است که پروسه جا به جایی، نصب و جوشکاری آنها آسان باشد. در ادامه مزیت های دیگری را درباره لوله پلی اتیلن دو جداره ذکر می کنیم.
- داشتن خواص پرش هیدرولیکی
- سازگاری با اتصالات مختلف
- انعطاف پذیری بالا
- قابلیت برش
- عدم رسوب داخلی و خارجی
- مقاومت بالا در مواجهه با رانش زمین
بررسی تکینک های نصب لوله دو جداره پلی اتیلن
جوش دادن، اولین و متداول ترین تکنیکی است که می تواند چند لوله را به یکدیگر وصل کند. حال این پروسه ممکن است به شکل استروژنی انجام شود یا با اعمال الکتروفیوژن ها کمی متفاوت باشد. پس از آن استفاده از اتصالات رینگ و فلنجی و واشرهای EPDM در اولویت قرار می گیرد. این اتصالات به زبان ساده مثل پیچ و مهره هایی هستند که یک قطعه را به قطعه دیگر وصل می کنند.
کلام پایانی
لوله پلی اتیلن دو جداره نوع خاصی از لوله های پلی اتیلنی است که به مقاومت بالای خود در برابر مواد شیمیایی و عاملان دیگری مثل فشار و دما معروف است. این لوله همه فن حریف در دو مدل کاروگیت و اسپیرال ساخته شده و معمولا در سیستم هایی مثل فاضلاب شهری یا آبیاری کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. شما می توانید ماده اولیه به کار رفته در این لوله ها را با بهترین کیفیت و پایین ترین قیمت ممکن از مجموعه بزرگ لایف سازان خریداری کنید.